АКАДЕМИЯ РАЗВИТИЯ ИНТЕЛЛЕКТА ДЛЯ ДЕТЕЙ И ВЗРОСЛЫХ Smartum — Смартум

- 12
  • 69000, Запорожье, Патриотическая, 48, /Лермонтова, 15
  • +380(80)083-01-72
  • smartum.com.ua

 В Україні щомісяця відчиняє свої двері для нових учнів сучасний і комфортний центр Smartum.

Місія Компанії – бути провідною компанією в світі в сфері інтелектуального розвитку дітей, розкриття їхніх здібностей і талантів.

З нами співпрацюють батьки, які прагнуть найкращого майбутнього своїм дітям.

Смартум – це круті, розумні, уважні, швидкі та неперевершені учні! Наші учні – вмотивовані діти, які наполегливо навчаються та досягають високих результатів.

Смартум – це простір для розвитку та вдосконалення, цікаве коло для спілкування, це майстер-класи, подорожі, цікаве дозвілля.

Смартум – це енергійні, активні та цілеспрямовані тренери, які відкриті для всього нового.

Неймовірні результати дітей і захопливі відгуки батьків мотивують і надихають Компанію на розширення спектру курсів з інтелектуального розвитку, на поліпшення якості роботи та нові звершеня.

 

ЛИБЕРИКА

Ліберика — це курс з розвитку швидкості читання, який допомагає дитині не просто збільшити швидкість читання при збережені розуміння прочитаного, але й полюбити читання, навчитися добирати техніки в залежності від мети читання, бути цілеспрямованою, відповідальною за власний результат, упевненою у собі, покращити дикцію, розвинути дрібну моторику, навчитися концентрувати свою увагу, швидко орієнтуватися у текстовій інформації та поліпшити комунікативні навички.

Курс має прикладне значення і побудований таким чином, щоб дитина могла самостійно користуватися набутими навичками в повсякденному житті.

Швидке читання – це не талант, а навичка яку можна розвинути у будь-якій людині, не залежно від його віку, освіти та інших факторів. Саме для формування цієї навички і розроблений курс Ліберика.

 

МЕМОРИКА

Меморика — це курс з розвитку пам’яті, який допомагає дитині не просто збільшити обсяг вивченої інформації, а й навчитися керувати процесами запам’ятовування: скоротити час на запам’ятовування, полегшити процес пригадування та відтворення інформації, структурувати інформацію та створювати власні системи запам’ятовування, спираючись на вивчені мнемотехніки.

Крім того, курс сприяє розвитку уяви, фантазії, розвиває творчі задатки , формує нестандартний підхід до вирішення ситуації, розвиває мовлення, світогляд, словниковий запас, допомагає навчитися висловлювати власну думку, позбавитися страхів зробити помилку та знімає стрес щодо тестування та перевірок знань.

Дитина вчиться концентрувати увагу та рефлексії (самоаналізу власних досягнень та успіхів: «Я учора» і «Я сьогодні»). Цікаві вправи та техніки, що полегшують процес запам’ятовування підвищують пізнавальний інтерес до навчання.

Матеріали курсу дозволяють дітям швидше вивчати вірші, опрацьовувати матеріали текстового характеру, оперувати з числами, фактами, даними та іноземною лексикою. На заняттях ми приділяємо увагу сприйняттю та запам’ятовуванню інформації на слух, дотик та через візуальний канал.

Курс має практичне значення і побудований таким чином, щоб дитина могла самостійно користуватися набутими навичками в повсякденному житті.

І головне, курс легкий до сприйняття та цікавий для дітей.

https://youtu.be/WULW5ypoBu8  

 

ЧИТАРИКА

Читарика – це методика формування грамотності та розвитку усвідомленого читаннявголос від читання по складах до текстового. Ціль методики — сформувати грамотну дитину та розвинути швидкість усвідомленого читання вголос від 40 слів на хвилину.

Результати занять Читарикою:

Усвідомлене читання текстів зі швидкістю від 40 слів/хв, Вміння інтонувати речення, Вміння наголошувати слова, ?Розвинене мовлення, Вміння переказувати тексти, Знання основних груп слів, Покращення правильної звуковимови, А також розвиток логіки, мислення, уваги, Розвиток особистих та творчих якостей, Покращення концентрації уваги.

 
 

БУКВАРИКА

Букварика – початковий курс навчання читання для дітей букварного періоду.

Ціль методики — вивчити всі літери та звуки української мови, а також опанувати звуко-буквений аналіз і читання по складах.

Результати:

Вивчення абетки,

Засвоєння фонетики,

Вміння виділяти наголошені склади,

Розвинене мовлення, ?Читання по складах,

Добре розвинений фонематичний слух,

Покращення правильної звуковимови,

А також розвиток логіки, мислення, уваги,

Розвиток особистих та творчих якостей,

Покращення концентрації уваги.

Академія розвитку інтелекту «Smartum» пропонує до вивчення курс Спідкубінг .

Спідкубінг — це складання головоломок Рубіка на швидкість. За допомогою тренера, всього за 3 місяці дитина навчиться працювати з алгоритмами. Це сприяє розвитку аналітичних здібностей, просторовому мисленню, мілкої моторики та зорової пам’яті.

До програми входить вивчення головоломки кубік 3 на 3, пірамідка і візерунки на кубіку. Вивчення проходить у ігровій, казковій формі, поетапно, з нарощуванням швидкості.

Переваги вивчення курсу в тому, що окрім перерахованих здібностей, дитина набуває посидючості і вчиться досягати поставленої мети. Тобто, набуває навичок, необхідних у подальшому житті!

 

ОФІЦІЙНИЙ КАНАЛ — https://www.youtube.com/channel/UCMhiN0IjbW7im9tLxEWVa8w/videos

Оставить отзыв

*

  • 69000, Запорожье, улица Героев 93-й бригады, 10-а, (бывшая ул. Гудыменко, во дворе районной налоговой инспекции)
  • +380 (61) 283-78-60
  • Центр развития ребенка Big Ben– теперь в Запорожье! Центр развития ребенка Big Ben–лидер в г. Днепропетровске с 2005 года в комплексной подготовке к школе и раннем развитии детей. Прежде всего, Big Ben – не «развивалка»,…

  • 69000, Запорожье, улица Бородинская, 14
  • +380 (61) 701-45-18
  • +380(95)007-81-00
  • Подробнее о наших услугах: РАННЕЕ РАЗВИТИЕ от 6 мес. и до 5 лет развитие мелкой и крупной моторики музыкально-ритмические занятия (танцы, хороводы, музыкальные игры, игры с использованием детских музыкальных инструментов) творческое развитие (аппликация, лепка, рисование,…

  • +380(93)250-53-99,+380(96)583-77-07,+380(66)635-03-99,(066)770 99 24
  • В возрасте до 6- ти лет, происходит наиболее интенсивное становление и развитие всех особенностей, свойственных человеку: осваиваются основные действия с предметами, закладываются основы для психических процессов и развития личности. Знакомясь со свойствами предметов, разнообразными формами,…

  • 69000, Запорожье, улица Гудыменко, 42
  • +380 (97) 496-13-18
  •  ЦЕНТР РАЗВИТИЯ И ОБУЧЕНИЯ «ЛАВАНЬЯ»! Уникальность нашего центра в том, что мы предоставляем комплексное развитие! В одном центре Вы имеете возможность освоить иностранные языки, посещать занятия по йоге, танцам и многое другое!  Центр предоставляет услуги:…